2023: dinsdag 31 januari t/m dinsdag 21 maart

Lieve dames

Wil jij ook meer rust in je hoofd? Meer bezig zijn met DIT moment, het nu?

In januari gaan we weer van start met een mindfulness training!

Er is op het moment veel vraag naar mindfulness. Ik heb een jaar geleden vrouwen gesproken over hun ervaring en sommige zijn jammer genoeg de helft alweer vergeten en alle info is eigenlijk nog ergens vaag aanwezig. Een mooie, volle map met veel info is geweldig maar niet voor iedereen werkt dezelfde aanpak.

Het is zonde als je zoiets moois niet echt eigen kunt maken. Gelukkig is er steeds meer diversiteit in het aanbod.  

In deze 8-weekse mindfulness training werk ik met kleine groepjes en is de theorie minimaal. Gewoon kort en krachtig. Elke week een ander thema. Waarmee we door middel van opdrachten en oefeningen, zonder oordeel, jou bewuster maken van hoe jij jouw leven leeft. En hoe je hierin je mindset kunt gaan trainen en direct kunt gaan toepassen in jouw dagelijks leven.

Je leert en oefent hoe je meer de aandacht houdt bij dit moment. Als je minder maalt over wat was of wat nog komt en minder een oordeel hebt, kun je beter relativeren en loslaten.

Aandacht houden bij dit moment, maakt je bewuster van wat je doet, hoe je je voelt, hoe je reageert en de keuzes die je maakt.

Dit zorgt voor meer rust van binnen en meer verbinding met jezelf.

De 8-weekse mindfulness training start op dinsdag 31 januari om 19.30 (tot ongeveer 21.30) t/m dinsdag 21 maart.  

(Als iemand in de voorjaarsvakantie weg is dan kunnen we in overleg die week overslaan en is de laatste dinsdag op 28 maart)

Als mooie start van het nieuwe jaar, nu tijdelijk van  350,- voor 300,-